Glemt passordet ditt? Klikk her.

Forskning og utvikling

Merivaaras aktive produktutvikling fokuserer på å skape nye, innovative produkter og løsninger til fordel for pasienter og omsorgspersoner og hele helseadministrasjonen.

Dokumenterte resultater

Merivaara har deltatt i utviklingen av helse- og sykepleie i over hundre år. Fra gammelt av har kjernekompetansen vår vært produksjon av brukervennlige og holdbare møbler av jern og stål. Med de store fremskrittene i medisinsk teknologi har vi imidlertid tilpasset oss skiftende tider og omstendigheter, og i dag leverer vi moderne løsninger til moderne helseinstitusjoner. En annen sterk side ved Merivaaras forskning og utvikling er evnen til å reagere raskt på kundenes behov og produktideer.

Nyskaping gjennom tverrfaglig samarbeid

Ved å kombinere ekspertise fra forskjellige felt til integrert fagkunnskap forsøker vi å oppfylle kravene til medisinsk utstyr og sykehusmøbler. Sammen med leger, kirurger, pleiere og andre helsespesialister og medarbeidere bruker vårt forsknings- og utviklingspersonale sin kompetanse i blant annet mekanikk, elektronikk, konseptutvikling, brukervennlighet, IKT og materialer til å utvikle nye, unike produkter og løsninger. Dette anvendes i holdbare, bekvemme og brukervennlige produkter både til krevende kirurgi og daglig pasientpleie over hele verden.

Partnerskap for suksess

Hovedavdelingen for forskning og utvikling ligger i Finland, men en integrert del av innovasjonsstrategien vår er også fortløpende leting etter allianser og partnerskap som gagner begge parter. Fordelene sprer seg til hele kjeden, både til konstruksjon, teknologi og materialer. Vi pleier dessuten et økende nettverk av konsulenter og samarbeidspartnere i form av ledende akademikere fra forskjellige medisinske fagfelter.

Vi har lært at ekte belønning kommer gjennom partnerskap som fungerer i det lange løp.

PERSONVERNERKLÆRING OG INFORMASJONSKAPSLER

Nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du våre bruksvilkår.

Les mer