Glemt passordet ditt? Klikk her.

Selskap

Erfaren leverandør av sykehusmøbler

Merivaara ble stiftet i Finland i 1901, først som leverandør av jernsenger til boliger og sykehus. Det første operasjonsbordet ble produsert i 1910. I et halvt århundre var selskapet eid av Instrumentarium Oy. I dag er Merivaara et privateid selskap som konsentrerer seg om konstruksjon, produksjon og markedsføring av sykehusmøbler og systemer for helseleverandører i mer enn 100 land.

Merivaara-kvalitet

Som produsent av medisinsk utstyr og helseprodukter er Merivaara svært opptatt av kvaliteten på sine produkter og sine driftsprosesser, fra produktutvikling og produksjon til markedsføring og kundeservice.

Merivaaras produkter er CE-merket, og selskapets kvalitetsstyringssystem overholder EU-direktivet om medisinsk utstyr og er sertifisert av DNV etter ISO 9001- og ISO 13485-standardene. Selskapets miljøstyringssystem er ISO 14001-sertifisert.

Merivaara over hele verden

Merivaara har cirka 130 ansatte i fire land. Hovedkontoret med avdeling for forskning og utvikling, produksjon, markedsføring og kundeservice ligger i Lahti. I Norge (Merivaara A/S) og Sverige (Merivaara AB) har vi datterselskaper, og i Russland har vi representasjonskontor. Merivaaras produkter selges dessuten i mer enn 100 land av forhandlere over hele verden.

PERSONVERNERKLÆRING OG INFORMASJONSKAPSLER

Nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du våre bruksvilkår.

Les mer