Glemt passordet ditt? Klikk her.

0
Filtre

Nyheter

30. august 2017

Design er en nøkkel til bedre arbeidsmiljø og pasientsikkerhet

Design dreier seg ikke bare om estetikk. Design kan være meget viktig for å løse et problem, slik det er med Q-Flow™. "Finsk design er funksjonell. Vi fjerner alt som ikke er nødvendig, og så former vi det som trengs til et vakkert objekt. Det er det vi gjorde med Q-Flow™.” sier Jyrki Nieminen, forskning- og utviklingsleder hos Merivaara.

Les mer

6. april 2017

Hvordan kan vi redusere risikoen for infeksjoner i operasjonsstuene?

Det er en økende bevissthet om forekomst og farer ved sykehusinfeksjoner. I løpet av et år anslår man for eksempel i USA at slike infeksjoner berører 1,7 millioner pasienter og forårsaker 99 000 dødsfall.

Infeksjonsrisiko kan reduseres gjennom en rekke tiltak, som håndhygiene og det å benytte riktige typer hansker, masker og klær. Men dette er bare en liten del av løsningen.

Les mer

3. april 2017

Merivaara Q-Flow™ vinner Red Dot for høykvalitets design

Juryen har tatt sin avgjørelse: Merivaara Q-Flow™ har mottatt utmerkelsen “Red Dot” fra Red Dot Awards ekspertkomité: Product Design 2017. Med Q-Flow™ har Merivaara Corp skapt et enestående design som nå er blitt anerkjent med dette internasjonalt ettertraktede kvalitetsstempelet.

Les mer

19. januar 2017

Industridesignprisen Fennia Prize Grand Prix er tildelt Merivaaras Q-Flow operasjonslampe

Operasjonslampen for operasjonsrom er designet av det finske helseteknologiselskapet Merivaara Oy og produsert i Finland, er tildelt hovedprisen Fennia Prize Grand Prix. Det er en av de mest prestisjetunge designprisene i Finland. Q-Flow operasjonslampen er utstilt på prisutstillingen i perioden 20.01.–12.02.2017, og fortsetter deretter på utstillingsrunden til Arctic Design Week i Rovaniemi.

Les mer

16. november 2016

Sykehuskjede tilhørende stort finanskonsern kjøper syv operasjonssaler fra den finske Inoroom-alliansen

Inoroom-alliansen, bestående av Halton, Hermetel og Merivaara, har inngått kontrakt om levering av syv unike totalentreprise operasjonssaler. Leveransen skjer innen høsten 2017 til Pohjola Sairaala som er eid av Finlands største gruppe innen finanstjenester. Operasjonssalene baseres på et felles konsept, og leveres etter at ytelsen er simulert og verifisert.

Les mer

14. november 2016

Nye Q-Flow operasjonslampe fra Merivaara

Nye Q-Flow operasjonslampe fra Merivaara kan redusere risikoen for sykehusinfeksjoner. Merivaara Q-Flow operasjonslampe bedrer arbeidsmiljøet i operasjonssalen og reduserer infeksjonsrisikoen på en helt ny måte.

Les mer

22. april 2016

High-quality hospital equipment and furniture from Finland to the Caribbean

Caribbean health care providers may soon be able to enjoy the comfort and quality of Finnish health technology, as Merivaara Corp. and Clinitech Company Ltd. in West Indies have entered into agreement regarding distribution of Merivaara’s hospital equipment in the region.  

Les mer